Hjem    Nyheder

Hvad er råmaterialet i PET til køkkenskabe og fordelene ved at bruge PET køkkenskabe?
2022-08-10

I hele processen med produktion og forarbejdning af køkkenskabe er PET-plade en meget almindelig pladetype, som ofte bruges i produktionen af ​​skabslåger. Så ved du, hvilket råmateriale er PET-pladen afPET køkkenskabe?

 

 

 

PET-plade er et relativt miljøvenligt råmateriale til dørkarmmaterialer på nuværende tidspunkt, og det er meget udbredt i skabslåger og skabslåger. PET er en mælkehvid eller bleggul krystallinsk polymer med højt billedformat med en glat og blank overflade. Spændingsafspændingsbestandighed, udmattelsesbestandighed, slidstyrke og god specifikationspålidelighed, lav friktionskoefficient og høj styrke, med større duktilitet i termohærdende plast, gode isoleringsegenskaber og mindre temperaturskader.

 

 

 

PET-køkkenskabe har indlysende fordele såsom ikke-fading, ikke-fading, kompressionsmodstand, slagfasthed, varmebestandighed, korrosionsbestandighed, ældningsbestandighed og nem rengøring. situation.

 

 

 

Karakteristika for PET køkkenskabe:

Hovedkomponenterne i PET-materiale omfatter polyethylenterephthalat, også kendt som polyester klud epoxy harpiks, og også kendt som polyester klud epoxy harpiks. Det er polykondensationsreaktionsproduktet af terephthalsyre og ethylenglycol, og sammen med PBT omtales det under ét som termohærdende polyester eller mættet polyester. PET køkkenskabe har høj slagfasthed, bøjningsstivhed, høj styrke, gode modstandsegenskaber og slidstyrke og trykstyrke, god dielektrisk styrke af elektrisk udstyr, stærk specifikationspålidelighed, god kemisk modstandspålidelighed, lav vandabsorption, svag syreresistens og opløsningsmiddel.